Het mag eens wat meer zijn, en het mag eens wat anders zijn, toch?
Want zeg nu zelf, als ouder heeft u geen gemakkelijke taak in de schoot geworpen gekregen. Telkens uit de hoek komen met originele kinderfeestjes, en leuke activiteiten, da's lang niet zo vanzelfsprekend. En uiteraard wil jij jouw oogappel feestelijke momenten cadeau doen waar hij of zij nog lang, en met veel plezier, aan zal terugdenken.

En het is precies dat wat 't Ballonvouwerke u kan bieden!

Prachtige ballonnen in alle mogelijke vormen en kleuren. Van kleine schattige diertjes, stoere piratenzwaarden en mooie prinsessenkronen, tot grote fantasiedieren en alles daartussenin. U kan het zo gek niet bedenken, of ik kan het maken.
Een tikkeltje anders, een tikkeltje meer dus.

En da's een belofte!

 

Ik ben beschikbaar voor allerlei evenementen, groot en klein. Wanneer u mij boekt kom ik  voor minstens 1 uur langs om alle gasten op uw event of feest blij te maken met mijn kleurrijke ballonnenkunst. Of het nu gaat om een kinderfeestje (lentefeest, communie, verjaardag,...), een schoolevenement, een bedrijfsfeest of een groot festival: ik pas mijn balloncreaties aan, aan het thema, de wensen en de atmosfeer van het evenement.

 

Naast het louter maken van ballonnenfiguren, bied ik ook workshops ballonnenplooien aan voor zowel volwassenen als kinderen. Deze workshops zijn een unieke manier om creativiteit te stimuleren, en is gegarandeerd een plezierige activiteit voor jong en oud, om te doen met vrienden, collega's of familie. U kan rekenen op een leuke en ontspannen sfeer, waarbinnen voldoende ruimte is voor humor en plezier, en waarbij iedereen naar huis gaat met een nieuwe vaardigheden en leuke ballonfiguren.

 

Maar dat is nog niet alles! Ik bied ook op maat gemaakte ballondecoraties aan voor speciale gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten en de opening van nieuwe zaken. Mijn ballondecoraties voegen een kleurrijk en feestelijk element toe aan elke gelegenheid en zorgen ervoor dat uw gasten zich speciaal en welkom voelen.

Kortom, ik bied een breed scala aan mogelijkheden om elk evenement op te vrolijken en kleur te geven. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een ​​boeking te maken. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor ballonnenkunst met u te delen!